петък, 8 март 2013 г.

Калин Врачански спря алкохола


Звездата от Стъклен дом Калин Врачански предпочита в последно време да се забавлява през уикенда с колеги от музикалната гилдия. Актьорът беше забелязан на купона на телевизия Box TV. Чаровникът по принцип рядко бръмчи по партита, а когато го прави, е сред свои колеги. Този път компания му правеха Ангел и Моисей, Джейсън Брад Луис, Йоана Дарк и други представители на музикалната сцена. Врачански се появи с поизсветлена коса и леко зачервени бузи, издава Супер 19'.

Дали те са резултат от повечко каране на сноуборд в планината, на което актьорът е върл фен, обаче все още не е ясно. Според последните клюки в арт средите,  актьорът и бившата му половинка Силвия са дали втори шанс на връзката си и Калин е решил да стане напълно нов човек. Именно любовта накарала екранната звезда да зареже твърдия алкохол. Любимецът на жените, който преди време бе заподозрян, че се е отдал на наливане с напитки с висок градус, сега е решил да направи пълна промяна.

В последните месеци си позволявал само бира и то в много малки количества. Актьори шушукат, че в основата на тази трансформация стояла приятелката му. Младата актриса била категорична, че ще бъде с него, само ако спре да пие. И понеже Калин е лудо влюбен в нея, се съгласил да направи някои компромиси. Успял да я придума да се върне при него с обещанието, че няма да близва вече и капка.


Няма коментари:

Публикуване на коментар