петък, 8 март 2013 г.

Зейнеб готви свадба


Зейнеб наскоро отказа предложението да има собствено предаване и реши да остане при Гала.

Тогава тя се мотивира, че ще има много повече свободно време като асистентка на Гала, отколкото да троши нерви и сили за собствена продукция.

Истината обаче е друга и тя я е изричала не веднъж. За нея е по-важно семейството, отколкото кариерата. И като става дума за семейство, не толкова родното й, колкото бъдещото.

Окъпана в слава, след като излезе от Брадъра, тя имаше два пътя – единият да се възползва от мига и да стане любовница на стотиците богаташи, които я искаха.

Другият – да започне да работи тихо и кротко и да се оглежда за подходящ съпруг. Тя направи второто и не сбърка.

В нея започнаха да се заглеждат мъже, които си търсят половинки, а не любовници. Няколкото й връзки след Брадъра бяха все със заможни и известни ергени, но явно желанието го имаше, но химията не сработи.

Сега обаче вече се чуват сватбени камбани на хоризонта. Хубавицата си има официално гадже – Стоян Балевски, който е син на известен предприемач.

Двамата дълго опипвали почвата и накрая решили да живеят заедно. Заради любимата си Стоян направил няколко компромиса, пишат от skandalno.net

Той завършил в Лондон, но не останал за работи там, а се върнал в България. Продължава да развива семейния бизнес и се надява някой ден да го оглави.


Сериозен е, не си пада по горещи партита с голи мадами и изисква от жената до него също да гледа сериозно на живота и да поставя на първо място дома и семейството.

Единствената му лоша черта била, че ревнувал. Зейнеб също направила компромиси. Започнала да разрежда светските партита, на които я канели и да се задържа повечко вкъщи.

Запознала любимия си с всичките си приятелки, за да не се притеснява, когато тя е с тях. И най-важното, отказала да влезе в Брадъра за втори път, въпреки високия хонорар, за да не се развява пак из цяла България, а да бъде до мъжа на сърцето си. Стоян оценил жеста и я поканил да се принесе при него.



Няма коментари:

Публикуване на коментар