понеделник, 28 януари 2013 г.

Виктор Калев напуска Слави!


Виктор Калев напуска Слави!



Смяната на работното място не е прецедент в кариерата на Виктор Калев. Акостирайки при Слави Трифонов, актьорът изневери на "Каналето" и Камен Воденичаров. А сега екранната поетеса Деса се готви за трансфер в конкурентното шоу по Би Ти Ви "Комиците"

За това от няколко дена има нов актъор в екипа на "Шоуто на Слави" Това е  е Анатоли Лазаров.
Първият образ в който влезе беше Елтън Джон. С първият си скеч "новакът" показа доста добро изпълнение и стана ясно че другите актьори вече имат сериозна конкуренция.


Мълвата се шири от близо година време, но напоследък упорито се разпространява сред екипа на Слави Трифонов, а оттам и в медиите. Потвърдено е и новото място на работа - пак Би Ти Ви, но този път в "Комиците", научихме от kliuki.bg. Учиндолският ерген е запознат с окончателното решение на златоградчанина Виктор Калев. В период на финализиране са преговорите между Виктор и продуцентите, единият от които е Любо Нейков - небезизвестен неприятел на Трифонов.

Важното е, че и двете страни в конфликта отричат да става въпрос за скандал между Виктор и шефа му Слави Трифонов, както и за ненавист между комика и част от сценаристите. Самият актьор е побързал да предотврати всякакви спекулации на тази тема, както сам изтъква мотивацията си.

Според него чисто и просто в другото предаване щял да има по-голяма възможност да се развива като актьор, а в момента и напоследък кариерата му била в застой. Виктор се страхувал да не би в скоро време зрителите да забравят собствения му облик и да го отъждествяват единствено и само с евтината проститутка от "Шоуто на Слави".





Няма коментари:

Публикуване на коментар