сряда, 12 декември 2012 г.

Ето цялата истина за смъртта на дъщерята на Дими


Биг Брадър продължава да си мълчи за трагедията, която се случи в семейството на Дими, но зрители не спират да нищят покъртителната драма. Хората са убедени, че най- голяма вина за трагедията носи екипа на риалитито, пише кliuki.ws.

Въпреки че Дими сам пожелал да не се казва нищо за смъртта на дъщеря му на съквартирантите, цялата аудитория не спира да хвърля обнения на Брадъра. И до днес Нова телевизия мълчи и не издава нито дума за разтърсващата трагедия с Деметра.
Появиха се и слуховете, че малко преди да умре, клетата Деметра поискала да говори с баща си, но Биг Брадър й отказал. Ако това се окаже истина, шоуто ще търпи големи поръжения, въпреки че продуцентите упорито отричат да има такова нещо, пише “Телеграф”.
Няколко са версиите за смъртта на момичето, но едно е сигурно- Деметра сама е сложила край на живота си. Причините за това все още не са ясни, но вече се говори, че Дими също е виновен за смъртта на дъщеря си…

Дъщерята на брадъра Дими не могла да се справи с травмата, предизвикана от признанието на баща й за с*ксуалната му ориентация.
По- голямата й сестра Ива я намерила мъртва в апартамента им в Лондон. В момента Димитър страда изключитено много от загубата на детето си, а много хора го обвиняват, пише kliuki.net. Всички знаем, че Дими не крие различната си с*ксуална ориентация, а той сам признал и на Деметра, че се увлича от мъже.
Той разкрива тази тайна пред цялото се семество малко след първото си участие в риалитито Биг Брадър. Според запознати двете момичета доста трудно приели истината и все още имат психическа травма от това.

Цялата аудитория на предаването съчувства на Димитър, но винаги ще се намерят и такива, които ще го обвинят. Ето и тези коментари се появиха в мрежата: ” Тази трагедия нямаше да се случи, ако той не беше изоставил жена си и дъщерите си.;

“Деметра и до този момент не беше преглътнала травмата от признанието на баща си!; ” Дано Дими сега да осъзнае какво е причинил на детето си.”. Много хора са убедени, че причната за смъртта на Деметра е ориентацията на Димитър.
В тийнейджърските си години Деметра е посегнала към наркотиците.
„Говори Биг Брадър. Дими, имаш 20 минути да си събереш багажа и да напуснеш Къщата”, съобщава гласът на Големия брат. Всички съквартиранти са изумени, но дори и не помислят, че се е случило нещо страшно.
Повече от половин час Дими е в абсолютно неведение, макар да се опасява от най-лошото
Дими преживя кошмарен половин час, докато научи най-кошмарната вест в живота си.
Големият брат не само до последно пазил абсолютна тайна пред бащата и съквартирантите му, но и са го натоварили допълнително, още преди да излезе.

Биг Брадър е избрал да съобщи на притеснения съквартирант в спокойна обстановка в присъствието на психолог.
Преди да го изведат обаче, те го държат повече от половин час в зловещо очакване.
„Дано да не се е случило нещо сериозно”, тревожи се Дими и въпреки тъмните очила, е очевидно, че е плакал. Той споделя със Стойка притесненията си. Може би сърцето му е подсказало, че нещо страшно се е случило навън.
„Сигурно е имало отделен онлайн вот и затова са те изкарали”, опитва се да намери утешителни думи Стойка.
Деметра искала да говори с баща си, но Биг Брадър й отказал!
Ето това вече е прекалено според зрители и фенове на риалити формата Биг Брадър. Всички скърбят за починалото дете, но най- бруталното е, че Деметра не успяла да се свърже с баща си до последния си дъх.

Деметра не могла да се свърже с баща си до последен дъх




Няма коментари:

Публикуване на коментар