вторник, 18 декември 2012 г.

Македония критикува Лестер


Победата на македонеца Никола Лестер е коментирана и от македонския печат.

Медиите в съседката ни обаче най-вече нищят епизода, в който младежът облече българска военна униформа и пя с ръка на сърцето българския химн.

Българите плачат - македонец спечели българския "Биг Брадър", пише "Прес24". Някои български медии определиха победата на македонеца като чудо, а в социалните мрежи в България бяха направени и доста негативни коментари, отбеляза "Курир". "Българският войник Лестер победи в Биг Брадър", пише "Безпардон".

Македонците са на мнение, че победата му е подарена, защото по негов адрес бяха пуснати доста критики, след като в една от мисиите на "Биг Брадър" той се облече като български войник и каза, че се гордее.

22-годишният Никола Настески е от Скопие, учи туризъм и бизнес логистика, занимава се с манекенство и пеене. Мотото му е: "Докато не изпълниш целта си - не се отказвай", описа младежа  "Бриф" Само преди няколко седмици, отбелязва също изданието, бе разпространено видео, на което той изглежда се чувства много удобно в ролята на български войник, какъвто е бил дядо му. Това предизвика много негативни реакции в Македония.


Няма коментари:

Публикуване на коментар