сряда, 12 декември 2012 г.

Кали готви свадба


Фолк изпълнителката Кали извести, че най – накрая е намерила мъжа на своя живот. С настоящия си приятел се чувствала уверена и спокойна, както трябва да бъде всяка една жена.
Водещата оповести че това е най голямата и любов до сега.

Поради тази причина допускала възможността един хубав ден двамата да се бракосъчетаят, въпреки че все още било твърде рано да се говори за подобно нещо.

''Все още е твърде рано да коментираме бъдещето в тази насока, това е моето мнение. Но все пак животът е пред нас и ако нещата потръгнат в правилната посока защо пък да не се оженим?'' – споделя певицата.

Кали допълва, че тази Коледа и Нова година за първи път няма да бъде по участия, а ще посвети празничното си настроение изцяло на своите две деца. Това решение взела още през миналогодишния декември, когато била супер ангажирана и нейните наследници много и липсвали. Допълва, че един ден къща на храни, а после няма как да наваксаш пропуснатите моменти.

Певицата разкрива още, че въпреки успехите си, не е започнала да се държи като някаква надута звезда, а си е останала напълно земен човек. В последните години обаче малко й останало да сдаде багажа от пренапрежение, понеже едновременно се занимавала с пеене, учила ''Философия'' в СУ, започнала да води и тв предаване. За щастие успяла да издържи и да продължава да се грижи за своите две момчета, пише blife.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар